Dagbesteding voor jou

Indivuduele begeleiding

Dagbesteding & Dagactiviteiten op maat

Individuele begeleiding voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking

Dagbesteding in Ede en omgeving

individuele dagactiviteit (3)

Dagbesteding voor jou biedt individuele begeleiding in Ede en omgeving. De begeleiding is individueel en op maat voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met jou zoek ik een activiteit die past bij jouw interesses en wensen. Met de zorg en begeleiding die jij nodig hebt en die aansluit op jouw omgevingswensen. Om zelf een fijne dag te hebben en mogelijk voor je partner of je gezin een moment waarop zij andere dingen kunnen ondernemen.

Individueel en op maat

Dagbesteding voor jou, jij bepaald wat je leuk vindt of waar je gelukkig van wordt. Samen ondernemen we een activiteit en je krijgt de zorg en begeleiding welke je nodig hebt.

Begeleiding bij jou thuis

De dagbesteding kan plaats vinden bij jou thuis, in de instelling waar je woont of wij gaan samen op pad om een activiteit te ondernemen.

individuele begeleiding

Wat is individuele begeleiding

Individuele begeleiding houdt in dat wij samen een activiteit ondernemen welke jij leuk vindt en waar jij gelukkig van wordt. Je krijgt de begeleiding en aandacht welke jij nodig hebt. De begeleiding is dus individueel en afgestemd op jou wensen.

Voor wie is individuele begeleiding?

Dagbesteding voor jou is er voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. Ik begeleid jou individueel, de begeleiding is afgestemd op jou zorgvraag en wensen. 

Individuele Dagbesteding